Industrie

HD service in de industrie

Jarenlange ervaring als onderhoudstechnieker hebben ertoe geleid dat HD service de ideale partner is voor de industrie.  Preventief of predictief onderhoud, industriële automatisatie, bekabeling, .....  Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen.


Voor klanten als Intrion, ABB, SDM technics, Unata, .... heeft HD service  verschillende projecten uitgevoerd.

Onderstaand kan je enkele filmpjes bekijken van projecten waaraan wij meegewerkt hebben.

Vandemoortele Seneffe

Verpakking van donuts


In opdracht van Intrion hebben we de verpakkingslijn van A tot Z mogen opbouwen.  Het project begon met het plaatsen van de hoofd kabelbanen om de verschillende machines met het elektrisch bord te verbinden.  Daarna hebben we de machines geplaatst en alles bekabeld.  Ook het elektrisch bord werd door ons aangesloten...

Colruyt Ollignies

Automatisch picken


Vanuit het verdeelcentrum van Colruyt in Ollignies worden alle winkels bevoorraad met producten die zeer veel gevraagd zijn (chips, dranken, snacks, wc papier, keukenrol....).
Hd service heeft er mee voor gezorgd dat dit distributiecentrum, van ongeveer 30000m², uitgerust werd met de modernste apparatuur.  Meer dan 28000 palletten worden automatisch getransporteerd naar de juiste plaats om daarna opgeroepen te worden door de automatische pickers om de palletten klaar te maken voor de winkels.

TNT sorteercentrum in Luik
Luchthaven met automatische sorteerinstallatie


Heb je je al ooit afgevraagd hoe een pakket, besteld in het buitenland, zo snel ter plaatse kan zijn?  Bij TNT in Luik hebben we mee gewerkt aan een gigantische installatie voor het snel en foutloos sorteren van alle pakketten die worden ingevoerd met het vliegtuig.